Απλώνοντας Τραχανά

Αγαπάς την παράδοση, θες όμως να ακολουθείς και τις σύγχρονες τάσεις στο φαγητό. Δεν μπορείς όμως να τα έχεις και όλα… ή μήπως μπορείς;

Ο Ανέστης, βλάχος στην καταγωγή, σεφ στο επάγγελμα, έρχεται να συνδυάσει τα δυο στοιχεία σε ένα. Λαχταριστά πιάτα και εύκολες συνταγές από τις οποίες φυσικά δεν λείπει ποτέ ο αγαπημένος σου τραχανάς!

Παραδοσιακή και σύγχρονη γεύση παντρεύονται για να έχεις εσύ και την πίτα (ή μάλλον πολλές πίτες) ολόκληρη και χορτάτος… να είσαι σίγουρα!

Επεισόδιο 1

Τραχανότο με κοτόπουλο

Το πιο νόστιμου (=νόστιμο) τραχανότο που έχετε δοκιμάσει!

Επεισόδιο 2

Τραχανάς με μους αβοκάντο

Ο Ανέστης έχει επέτειο σήμερα (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε) και ετοίμασε για τη μλιάρι (=γυναίκα) του τραχανά με μους από ανθότυρο, αβοκάντο και τοματίνια!