Τραχανάς γλυκός με τρίμμα φέτας, φρέσκο βούτυρο και μπούκοβο
Η απόλαυση του γλυκού τραχανά Βλάχα βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά με αυτή την απολαυστική συνταγή, που συνδυάζει τις αγαπημένες γεύσεις της φέτας, του βουτύρου και του μπούκοβου.
Υλικά
- 1 πακέτο τραχανάς Βλάχα, γλυκός
- 300 γρ. φέτα τριμμένη
- 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο
- 1/2 κ.τ.γ. μπούκοβο
- αλάτι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε τον τραχανά και προσθέτουμε τη διπλάσια ποσότητα νερού από τον τραχανά. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει ο τραχανάς. Προσθέτουμε αλάτι, το τρίμμα φέτας και το λιωμένο βούτυρο μαζί με το μπούκοβο. Σερβίρουμε τον τραχανά ζεστό.