Λαζανάκι με παντζάρι, γιαούρτι και καρύδια

Βάλε χρώμα στο πιάτο σου.

Υλικά

1 συσκευασία λαζανάκι Βλάχα

1 συσκευασία παντζάρια βρασμένα

1 συσκευασία γιαούρτι

2 σκελίδες σκόρδο

ελαιόλαδο

λεμόνι

αλάτι, πιπέρι

100 γρ. καρύδια

κόλιανδρος

Εκτέλεση

Βράζουμε το λαζανάκι μας και το αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το μισό παντζάρι, σκόρδο, αλάτι, λεμόνι, το ελαιόλαδο και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει πολτός.

Ανακατεύομε το γιαούρτι με λίγο ελαιόλαδο αλάτι και ξύσμα λεμονιού.

Ανακατεύουμε το λαζανάκι με το μείγμα του παντζαριού προσθέτουμε και τα υπόλοιπα παντζάρια κομμένα σε κυβάκια.

Σερβίρουμε με μια καλή κουταλιά σως γιαουρτιού, καρύδια, λίγο ελαιόλαδο και κόλιανδρο ή μαϊντανό.