Χυλοπιτάκι mac & cheese με σουρίμι
Το χυλοπιτάκι, σε μία διαφορετική συνταγή.
Υλικά
1 συσκευασία χυλοπιτάκι Βλάχα
2 κουταλιές βούτυρο
200 γρ. cheddar
200 γρ. γκούντα
500 ml γάλα πλήρες
1 συσκευασία σουρίμι
σχοινόπρασο
μαϊντανός
Εκτέλεση
Βράζουμε το χυλοπιτάκι μας, μαζί με το γάλα. Όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε το βούτυρο, το μίγμα τυριών και το σουρίμι.
Μοιράζουμε τις μερίδες μας σε πυρίμαχα ατομικά σκευή, πασπαλίζοντας με αρκετό τυράκι και ψήνουμε στο grill στους 200°C, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με σχοινόπρασο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.