Λαζανάκι με πατζάρι, γιαούρτι και καρύδια

Βάλε χρώμα στο πιάτο σου.

Υλικά

  • 1συσκευασία λαζανάκι Βλάχα
  • 1 συσκευασία πατζάρια βρασμένα
  • 1 συσκευασία γιαούρτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 100 γρ. καρύδια
  • κόλιανδρος

Εκτέλεση

Βράζουμε το λαζανάκι μας και το αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το μισό πατζάρι, σκόρδο, αλάτι, λεμόνι, το ελαιόλαδο και χτυπάμε καλά μεχρι να γίνει πολτός, ανακατεούμε το γιαούρτι με λίγο ελαιόλαδο αλάτι και ξύσμα λεμονιού.

Ανακατεύουμε το λαζανάκι με το μείγμα του πατζαριού προσθέτουμε και τα υπόλοιπα πατζάρια κομμένα σε κυβάκια.

Σερβίρουμε με μια καλή κουταλιά σως γιαουρτιού, καρύδια, λίγο ελαιόλαδο και κόλιανδρο ή μαιντανό.