Τραχανάς με αβγά, σπαράγγια και λουκάνικο

Θα τον λατρέψουν όλοι!

Υλικά

1 κούπα τραχανάς Βλάχα, γλυκός

1 λουκάνικο με πράσο

1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα

8 αυγά

1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί με προζύμι

σχοινόπρασο για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τον τραχανά μας, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λουκάνικό μας κομμένο σε κυβάκια, αρχίζουμε και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις είναι έτοιμο, το αφαιρούμε από το τηγάνι και σοτάρουμε στο λίπος που έχει απομείνει τα καλά καθαρισμένα μας σπαράγγια. Μόλις είναι έτοιμα, φτιάχνουμε τα αυγά μάτια.

Σερβίρουμε πάνω σε χωριάτικο προζυμένιο ψωμί, πασπαλίζοντάς το με φρεσκοκομμένο σχοινόπρασο.