Τραχανάς με αυγά, σπαράγγια και λουκάνικο

Θα τον λατρέψουν όλοι!

Υλικά

  • 1 κούπα τραχανά γλυκό Βλάχα
  • 1 λουκάνικο με πράσο
  • 1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα
  • 8 αυγά
  • 1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί με προζύμι
  • σχοινόπρασο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τον τραχανά μας, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λουκάνικο μας κομμένο σε κυβάκια, αρχίζουμε και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις είναι έτοιμο το αφαιρούμε από το τηγάνι και  βάζουμε στο λίπος που έχει απομείνει να σοτάρουμε τα καλά καθαρισμένα μας σπαράγγια. Μόλις είναι έτοιμα, φτιάχνουμε τα αυγά μάτια.

Σερβίρουμε πάνω με χωριάτικο προζυμένιο ψωμί, πασπαλίζοντας το με φρεσκοκομμένο σχοινόπρασο.